Ninove 09 Apr 2020 - 11u39
Broken Clouds
13.97°C

Persoonsongeval aan spoorwegbrug kant F. Tavernestraat

29 september 2019
Persoonsongeval aan spoorwegbrug kant F. Tavernestraat

NINOVE – Een persoon is zondagavond aangereden door een trein ter hoogte van de spoorwegbrug over de Koning Boudewijnlaan, kant Fernand Tavernestraat.

Volgens de eerste gegevens zou het een jongeman betreffen, die door een trein is gegrepen. Deze was uit het station van Ninove vertrokken en reed richting Okegem.

Het treinverkeer is stilgelegd en er is een vervangbus voorzien. Gelet op het late uur en de weekendregeling is de hinder beperkt.

Het spoorverkeer zou maandagmorgen terug normaal verlopen.

Bij de Zelfmoordlijn1813 staat er iemand voor je klaar.Elk gesprek is anoniem en gratis.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons