Ninove 06 Jun 2020 - 11u29
Lichte regen
8.71°C

Noodnummer 1722 de lightversie van 112 voor het eerst actief.

15 augustus 2017
Noodnummer 1722 de lightversie van 112 voor het eerst actief.

#Ninove - Het KMI heeft code oranje aan voor hevig onweer, het nieuwe nr 1722 de lightversie van 112  is een apart nummer voor noodgevallen die niet levensbedreigend zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om stormschade, wateroverlast of een wespennest.

In de loop van de voormiddag neemt het onweer in activiteit af en is het wachten op een volgende zone die vanmiddag over de Benelux trekt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons