Ninove 03 Apr 2020 - 09u40
Few Clouds
6.28°C

Marktkramers bedanken klanten tijdens 'Dag van de markt'

08 oktober 2019
Marktkramers bedanken klanten tijdens 'Dag van de markt'

NINOVE - Dinsdag 8 oktober werden de marktbezoekers door de marktkramers extra in de watten gelegd.

Ze verrasten de klanten met lekkere proevertjes, kortingen en geschenkjes, speciaal voor de 'Dag van de Markt'.

Bij iedere aankoop aan een marktkraam kreeg je ook nog een lotje om deel te nemen aan de tombola. Je kon dit lotje in de wedstrijdbox t.h.v. de kruising Centrumlaan-Kaardeloodstraat steken, waarna je kans maakte op één van de tien te winnen boodschappentrolleys.

De tien lotjes zijn om 12.30 uur aan de wedstrijdbox getrokken en de winnaars ontvingen hun prijzen.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons