Ninove 28 May 2020 - 20u33
Clear Sky
20.54°C

Verkeersactie "Zwaar Vervoer" levert 13.609 euro op

16 oktober 2019
Verkeersactie "Zwaar Vervoer" levert 13.609 euro op

NINOVE - In samenwerking met de Vlaamse belastingdienst, Vlaamse Wegeninspectie, FOD Mobiliteit, RVA en DVZ werd op woensdag 16 oktober een actie 'Zwaar Vervoer' op poten gezet.

In totaal werden 36 voertuigen gecontroleerd waarbij 10 overtredingen werden vastgesteld.

Voornaamste overtredingen:

Ladingzekering: 2 voertuigen waren niet in orde met hun ladingzekering ➔ 1350 €. Overlading: 1 voertuig was overladen ➔ 800 €.
Tachograaf: 1 voertuig was in overtreding met de rij- en rusttijden ➔ 440 €.

1 voertuig pleegde fraude met zijn tacho-apparaat→1320 €
Er werd één persoon aangetroffen die illegaal verbleef in België. Hij werd overgebracht naar een centrum voor illegalen te Brugge. Verkeersbelasting: De VLABEL inde 9693,06 € aan verkeersbelasting
Er werd door de dienst RVA één dossier opgesteld voor zwartwerk.
Eén bestuurder reed onder invloed va verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Adu

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons