Ninove 29 Mar 2020 - 00u35
Clear Sky
12.57°C

Kontent bracht "feel good" vibes in buurthuis Berdam

19 oktober 2019
NINOVE - Kontent kan je best omschrijven als een gezelligheidsvereniging die de mensen blij wil maken en verlossen van alle negativisme die ons de dag van vandaag nogal eens durft te overspoelen.
 
Oprichters Danny D'Hauwer, Els Delahaye, Ellen Pierreux, Danny Jenquin en Koen D'Hondt organiseerden hun eerste event op vrijdag 18 oktober in buurthuis Berdam. De vrienden konden voormalig internationaal triatleet Marc Herremans strikken om zijn levensverhaal te komen brengen. 
 
In 2002 brak hij tijdens een training in Lanzarote zijn rug. Sindsdien neemt hij nog steeds deel aan sportwedstrijden, maar dan vanuit zijn rolstoel en een - voor zijn handicap - omgebouwde fiets . Onder de titel 'To walk again' vertelde hij dat je van een tegenslag een opportuniteit kan maken. Een verhaal van hoop en liefde, dat meermaals verantwoordelijk was voor de spreekwoordelijke krop in de keel.
 
Er was daarnaast, zoals vooraf aangekondigd, ook een verrassingsact voorzien. Het publiek werd getrakteerd op een sessie "lach-yoga", dé ideale manier om te ont-stressen, en je te laten onderdompelen in een gulle portie gelukshormonen. Want van tijd tot tijd eens duchtig schaterlachten wérkt. Het triggert immers onze hersenen en laat de gelukshormonen welig tieren. Wij kijken in ieder geval uit naar het volgende event van deze leuke en positief ingestelde vereniging!
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons