Ninove 30 Mar 2020 - 12u47
Clear Sky
1.84°C

Zware brand vernielt woning in Aspelare

20 oktober 2019

ASPELARE - In een hoeve in de Bosstraat in Aspelare heeft zondagochtend een zware brand gewoed. Het huis ging volledig in vlammen op.

Het vuur werd even na 8 uur opgemerkt door een buur, die onmiddellijk de hulpdiensten verwittigde. Toen die ter plaatse kwamen, sloegen de vlammen al uit de woning. De brand zorgde voor heel wat rookontwikkeling.

Hoe de brand ontstaan is, is niet duidelijk. Een brandexpert zal dat nu onderzoeken. 

De bewoner van de woning moest voor verzorging mee naar het ziekenhuis

 

 

 

 

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons