Ninove 28 Mar 2020 - 23u49
Clear Sky
12.57°C

Haagbrand zet Stierstraat even zonder elektriciteit

30 oktober 2019

MEERBEKE – Een brandende coniferenhaag zorgde woensdagvoormiddag 30 oktober voor een stroomonderbreking in een gedeelte van de Stierstraat.

Rond 10.30 uur vatte een haag in de Stierstraat vuur.

De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse en kon de brand snel blussen.

Door de vlammen en de hitte waren de overhangende kabels van de elektriciteit gesmolten. Een ploeg van netbeheerder Fluvius kwam ter plaatse om de herstellingen uit te voeren.

Een gedeelte van de Stierstraat zat door de brand en de herstellingswerken tijdelijk zonder stroom.

Over de oorzaak van de brand is momenteel niets gekend. Er vielen geen gewonden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons