Ninove 29 May 2020 - 13u55
Clear Sky
10.04°C

KWB-Meerbeke 2de handsverkoop.

18 augustus 2017
KWB-Meerbeke 2de handsverkoop.

Meerbeke - Op zondag 24 september organiseert KWB-Meerbeke een 2de handsverkoop.Ruim je zolder, kelder en/of garage op en verkoop al je oude spullen!!!Dingen die je teveel hebt of niet meer gebruikt kan je komen verkopen op het gemeenteplein van Meerbeke.Tip : neem foto’s  van grote stukken die je wilt verkopen en niet kan meenemen. Iedere dorpsgenoot of mensen van buiten de gemeente die wensen deel te nemen, kunnen zich inschrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven vóór 17 september. Deelnameprijs : 8 euro. Klaar zetten van de stand kan vanaf 9u30’.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons