Ninove 28 Mar 2020 - 23u33
Clear Sky
12.57°C

Auto slipt op gladde Denderbrug Koning Boudewijnlaan

02 december 2019

NINOVE – Een jonge bestuurster is maandagochtend 2 december rond 9.30 uur van de weg afgeraakt op de Denderbrug en knalde tegen het hekwerk van de brug. Zij is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurster reed maandagochtend op de Koning Boudewijnlaan richting kruispunt Den Doorn. Op de Denderbrug is haar wagen beginnen slippen; het was er spekglad.

De auto botste tegen de betonnen stootrand aan de rechter zijkant, ging erover en knalde daarna tegen het hekwerk van de brug. Door de klap is de auto terug gekatapulteerd op de weg.

De wagen liep zware schade op. De jonge bestuurster is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De brug is pas sinds 23 november terug in beide richtingen opengesteld, na de beëindiging van de renovatie ervan.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons