Ninove 31 May 2020 - 06u44
Clear Sky
15.05°C

Steun onze Ninoofse Willemijn Pieters voor Miss België

07 januari 2020

NINOVE - We gingen vorige week een kijkje nemen bij de Ninoofse Willemijn Pieters. Misschien wel de toekomstige Miss België 2020.

Willemijn gaf ons een inkijk in haar turbulente jaar als finaliste. Repeteren, zich inzetten voor een goed doel en studeren. Geen evidente combinatie.

Op 11 januari zullen 30 supporters, waaronder ook onze burgemeester, aanwezig zijn om Willemijn te steunen tijdens de live show in het Plopsa Theater De Panne. De finale is ook live te volgen op eclipstv.

Als je Willemijn nog wilt steunen om het kroontje te bemachtigen, dan kan je mb27 sms'en naar 6665. Wij duimen alvast mee!

FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons