Ninove 19 Jul 2018 - 05:41
Meestal helder
12°C

Beter zitcomfort in cc De Plomblom!

23 augustus 2017
Beter zitcomfort in cc De Plomblom!

Ninove - Tijdens de zomermaanden kreeg de schouwburg van cc De Plomblom een ware opknapbeurt. Alle 537 stoelen zijn vervangen door nieuwe comfortabele zetels en ook het tapijt en de vloerverlichting werden volledig vernieuwd. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen in onze nieuwe sfeervolle theaterzaal!

Seizoen 2017-2018

Het nieuwe seizoen van cc De Plomblom start in september en ziet er zeer veelbelovend uit met maar liefst 60 voorstellingen. Een heel erg gevarieerd programma met theater, muziek, humor, film, musical en familievoorstellingen.

Naast grote namen zoals Nathalie Meskens, Kommil Foo en Bruno Vanden Broecke krijgt ook minder bekend talent podiumkansen. Naar goede gewoonte organiseert het cultuurcentrum een aantal locatieprojecten. Zo is op 13 september Compagnie Cecilia te gast met ‘Zingarate’, een voorstelling die doorgaat op het terrein ter hoogte van de Mallaardstraat 11 in Ninove en wordt omschreven als een uniek ‘middeleeuws vrachtwagenspel’. Op 15 september is het dan weer de beurt aan de geweldige Clement Peerens Explosition. En natuurlijk wordt het Ninoofs talent niet vergeten. De Ninoofse ska-groep Álaská geeft op 23 september samen met de feestgroep Moustash een gratis concert in het buitentheater. Niet te missen!

Meer informatie over de volledige programmatie is terug te vinden op de website van cultuurcentrum De Plomblom: www.ccdeplomblom.org.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons