Ninove 05 Jun 2020 - 07u11
Broken Clouds
9.63°C

Beter zitcomfort in cc De Plomblom!

23 augustus 2017
Beter zitcomfort in cc De Plomblom!

Ninove - Tijdens de zomermaanden kreeg de schouwburg van cc De Plomblom een ware opknapbeurt. Alle 537 stoelen zijn vervangen door nieuwe comfortabele zetels en ook het tapijt en de vloerverlichting werden volledig vernieuwd. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen in onze nieuwe sfeervolle theaterzaal!

Seizoen 2017-2018

Het nieuwe seizoen van cc De Plomblom start in september en ziet er zeer veelbelovend uit met maar liefst 60 voorstellingen. Een heel erg gevarieerd programma met theater, muziek, humor, film, musical en familievoorstellingen.

Naast grote namen zoals Nathalie Meskens, Kommil Foo en Bruno Vanden Broecke krijgt ook minder bekend talent podiumkansen. Naar goede gewoonte organiseert het cultuurcentrum een aantal locatieprojecten. Zo is op 13 september Compagnie Cecilia te gast met ‘Zingarate’, een voorstelling die doorgaat op het terrein ter hoogte van de Mallaardstraat 11 in Ninove en wordt omschreven als een uniek ‘middeleeuws vrachtwagenspel’. Op 15 september is het dan weer de beurt aan de geweldige Clement Peerens Explosition. En natuurlijk wordt het Ninoofs talent niet vergeten. De Ninoofse ska-groep Álaská geeft op 23 september samen met de feestgroep Moustash een gratis concert in het buitentheater. Niet te missen!

Meer informatie over de volledige programmatie is terug te vinden op de website van cultuurcentrum De Plomblom: www.ccdeplomblom.org.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons