Ninove 05 Jun 2020 - 06u59
Broken Clouds
9.63°C

Savooiplein wordt Place de Savoie

23 augustus 2017

Ninove - Op zaterdag 2 september zijn het opnieuw Savooifeesten, deze keer in een Frans kleedje. Franse chansons en discodeunen, van ‘Alexandrie, Alexandra’ van Claude François naar 'Zobi La Mouche’ van Les Négresses Vertes tot Stromae en Roméo Elvis! Welkom en bienvenue op de Savooifeesten à la française.

De Savooifeesten 2017 gaan de Franse toer op. Weg Savooiplein, welkom Place de Savoie. Met lampionnen en vlaggen wordt het een gezellig plein zoals in de Provence. Volledig in Franse stijl starten de Savooifeesten om 16.00 uur met een wedstrijdje petanque. Liefhebbers kunnen zich met of zonder set jeu de boules inschrijven vooraf op facebook of de dag zelf op het Savooiplein.

De Savooifeesten serveren heel de namiddag en avond niet alleen Franse chansons, maar ook Franse hapjes met ricard, picon vin blanc en nog veel meer lekkers. Ga op zoek naar een baret en baguette want iedereen is welkom in z’n mooiste Franse outfit.

Later op de avond brengt de coverband Rita et les Martins een muzikaal programma met het meest onvergetelijke uit het Franse chanson. Begeleid door de Martins op accordeon, drums en contrabas, neemt Rita het publiek mee op een trip door het Frankrijk van weleer.

De Savooifeesten sluiten traditioneel af met een bal populaire. Oefen alvast de ultieme Franse meezingers.

Praktisch

Savooifeesten 2017 op zaterdag 2 september van 16.00 van 03.00 uur.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons