Ninove 21 Aug 2018 - 21:36
Bewolkt
21°C

Savooiplein wordt Place de Savoie

23 augustus 2017

Ninove - Op zaterdag 2 september zijn het opnieuw Savooifeesten, deze keer in een Frans kleedje. Franse chansons en discodeunen, van ‘Alexandrie, Alexandra’ van Claude François naar 'Zobi La Mouche’ van Les Négresses Vertes tot Stromae en Roméo Elvis! Welkom en bienvenue op de Savooifeesten à la française.

De Savooifeesten 2017 gaan de Franse toer op. Weg Savooiplein, welkom Place de Savoie. Met lampionnen en vlaggen wordt het een gezellig plein zoals in de Provence. Volledig in Franse stijl starten de Savooifeesten om 16.00 uur met een wedstrijdje petanque. Liefhebbers kunnen zich met of zonder set jeu de boules inschrijven vooraf op facebook of de dag zelf op het Savooiplein.

De Savooifeesten serveren heel de namiddag en avond niet alleen Franse chansons, maar ook Franse hapjes met ricard, picon vin blanc en nog veel meer lekkers. Ga op zoek naar een baret en baguette want iedereen is welkom in z’n mooiste Franse outfit.

Later op de avond brengt de coverband Rita et les Martins een muzikaal programma met het meest onvergetelijke uit het Franse chanson. Begeleid door de Martins op accordeon, drums en contrabas, neemt Rita het publiek mee op een trip door het Frankrijk van weleer.

De Savooifeesten sluiten traditioneel af met een bal populaire. Oefen alvast de ultieme Franse meezingers.

Praktisch

Savooifeesten 2017 op zaterdag 2 september van 16.00 van 03.00 uur.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons