Ninove 28 Mar 2020 - 23u09
Clear Sky
12.57°C

Twee voertuigen rijden elkaar aan op Roost

28 februari 2020

DENDERWINDEKE – In een bocht op Roost zijn twee wagens vrijdagochtend 28 februari met elkaar in aanrijding gekomen. De weg lag er verraderlijk glad bij.

De omstandigheden zijn nog niet helemaal duidelijk, maar wellicht speelde het spiegelgladde wegdek een rol. In een bocht reden een bestelwagen en een personenwagen zijdelings tegen elkaar aan.

Er vielen geen gekwetsten; de voertuigen liepen wel schade op.

De lokale politie van Ninove kwam ter plaatse voor de vaststellingen. De ploeg riep ook de strooidienst op om de straat en de omgeving ijsvrij te maken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons