Ninove 18 Jul 2018 - 22:27
Deels bewolkt
21°C

Circolito/Da Stoelt brengt circusevenement

31 augustus 2017
Circolito/Da Stoelt brengt circusevenement

De dienst cultuur zorgt voor een leuk extraatje bij zomerfestival De Donderdagen en freakt uit met een driedaags circusevenement op de OCMW-site (Burchtstraat, Ninove). Het Mechelse circusatelier Circolito/Da Stoelt! speelt in de tent van Circus Ronaldo vier voorstellingen van Black Coffee. In Black Coffee verandert de tent in een gezellige koffiebar. Je mag iets bestellen bij de circusartiesten. Maar schrik niet als de barista’s plots gaan dansen op de toog of als de obers beginnen te jongleren met koffiekopjes. Circolito/Da Stoelt! toont immers een heleboel circustechnieken, begeleid door livemuziek.

Praktisch

  • 4 voorstellingen: donderdag 31 augustus (20 uur), vrijdag 1 september (20 uur), zaterdag 2 september (15 uur en 20 uur)
  • Belangrijk: het aantal toeschouwers is beperkt tot 100 per voorstelling! Wil je zeker zijn van een gratis zitje, reserveer dan met een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail de gekozen voorstelling + het aantal zitjes dat je wenst

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons