Ninove 31 May 2020 - 06u53
Clear Sky
15.05°C

Parket onderzoekt verdacht overlijden – Nieuwe versie

22 maart 2020

APPELTERRE-EICHEM – Zondagmorgen 22 maart is een persoon dood aangetroffen in een steeg tussen de kerk en de Leon Dauwstraat. Het zou om een jonge man gaan, die met geweld is om het leven gebracht.

De lokale politie stelde een perimeter in de omgeving in om te zoeken naar sporen. Het parket beschouwt dit overlijden als verdacht.

Inmiddels kwamen we te weten, dat het een jonge man betreft, die in de directe omgeving woonde van de plaats waar zijn lichaam is aangetroffen. Hij zou met geweld om het leven zijn gebracht.

Het parket wou ons voorlopig niets bevestigen in verband met zijn identiteit of de omstandigheden, waaronder de feiten zich afspeelden.

Uit respect voor het onderzoek en de nabestaanden gaan we niet in op eventuele veronderstellingen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons