Ninove 06 Apr 2020 - 14u44
Clear Sky
17.74°C

Jaarmarkt brengt massa volk op de been

03 september 2017
Jaarmarkt brengt massa volk op de been

De jaarmarkt lokte de grote massa naar het Ninoofse winkelcentrum waar ze konden kuieren langs 140 kraampjes met kleding, parfums, juwelen, eten & drinken en zoveel meer. Ook de vele terrasjes van horecazaken en verenigingen werden druk bezocht, tevens kon men ook 120 nieuwe wagens bewonderen van de lokale autodealers van ADNO. Er was tal van animatie met springkastelen, muziekoptredens, rodeostier, optocht van de reuzen en als verrassing de Burgemeester op tocht op de rug van een Brabants trekpaard. Mede door het droge en zonnige weer werd het een geslaagde editie van de Ninoofse jaarmarkt.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons