Ninove 06 Jun 2020 - 11u44
Lichte regen
8.71°C

Lotto Belgium Tour te Ninove op 6 september

05 september 2017
Lotto Belgium Tour te Ninove op 6 september

Op woensdag 6 september is de Lotto Belgium tour 2017 te gast in Ninove - Meerbeke, dit is de Internationale vierdaagse wielerwestrijd voor dames. De start van deze wedstrijd wordt gegeven op de Halsesteenweg om 14 uur en de aankomst is er voorzien rond 17.15 uur.

Om deze wedstrijd veilig te laten verlopen zijn er enkele tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht in en rond de wedstrijdzone in Meerbeke.

Verkeersvrije zones Meerbeke

  • Gemeenteplein: van 8 uur tot 19 uur
  • Gemeentehuisstraat: van 13 uur tot 14.15 uur en van 16.30 uur tot 17.30 uur
  • Kwadestraat-Zuid: van 13 uur tot 14.15 uur en van 16.30 uur tot 17.30 uur
  • Halsesteenweg
  • van 9 uur tot 10 uur (opbouw boog). Het verkeer wordt omgeleid vanaf Tramstatie en kruispunt Hemelrijk. Handelszaken blijven bereikbaar. 
  • van 13.45 uur tot 14 uur (start wedstrijd). Het verkeer wordt omgeleid vanaf Tramstatie en kruispunt Hemelrijk.
  • Van 16.30 uur tot 18.30 uur (aankomst) 
  • Omleiding: verkeer komende van Halle wordt omgeleid via Tenbergkets, Tenberg, Kruis, Donkerstraat, Roesbeke, richting Brusselsesteenweg. Verkeer komende van Brussel richting Brakel wordt omgeleid via Koning Boudewijnlaan.

Parkeerverbod

Vanaf 8 uur is er parkeerverbod in volgende straten in Meerbeke: Nieuwstraat, Gemeentehuisplein, Gemeentehuisstraat, Kwadestraat-Zuid, Halsesteenweg (van Tramstatie tot Hemelrijk).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons