Ninove 28 May 2020 - 22u13
Clear Sky
20.54°C

Twee vrouwen op heterdaad betrapt

05 september 2017
Twee vrouwen op heterdaad betrapt

In Ninove werden 2 vrouwen opgepakt, een 49-jarige vrouw van Luxemburgse nationaliteit woonachtig te Ninove en een 51 jarige Franse vrouw zonder gekende woonplaats in België zijn op heterdaad betrapt na een diefstal in de winkel Multipharma in een shoppingcenter te Ninove.  Na interceptie bleken zij ook de buit op zich te dragen van een andere winkeldiefstal gisteren, in de Hema.  Uit onderzoek van hun voertuig bleek dat ook daarin buit verstopt zat van nog een derde winkeldiefstal die dag in de winkel Tom en Co.  De dames zijn erg gekend bij politie en justitie.  Het tweetal zal vandaag worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Dendermonde.  Het parket vraagt hun aanhouding.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons