Ninove 19 Jul 2018 - 05:43
Meestal helder
12°C

De gezelligste Europese specialiteitenmarkt in Ninove

06 september 2017
De gezelligste Europese specialiteitenmarkt in Ninove

Ninove - Voor het ultieme vakantiegevoel is er Fiesta Europa.
De gezelligste en authentiekste Europese specialiteitenmarkt toert rond in Vlaanderen en omstreken, en strijkt dit jaar voor de derde maal neer in Ninove.Zondag is dit gekoppeld aan de autoloze zondag en zijn er tal van animaties en activiteiten doorheen heel de stad!

Kuier langs kraampjes van marktkramers uit alle hoeken van ons continent die hun lekkerste streekproducten en specialiteiten met zich hebben meegenomen. Franse saucissons, Finse souvenirs en textiel, Griekse olijven, Fudge uit Groor Brittanië, heerlijke Italiaanse hammen, lederwaren ,kruiden, mineralen, juwelen en véél meer.

Vlei u neer op een internationaal terras om te genieten van; Spaanse Paella of churros, Portugese cocktails, grillgerechten uit Bavaria, een wijntje uit de Moezelstreek of toch maar die Belgische pint.

In het kielzog van onze marktkramers reizen er heel wat muzikanten mee die voor sfeervolle live muziek zorgen, die je uitnodigt om te dansen.

Praktisch, openingsuren:
vrijdag 15 september vanaf 12u tem +/- 21u
zaterdag 16 september vanaf 10u tem +/-21u
zondag 17 september vanaf 10u tem +/-19u

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons