Ninove 06 Jun 2020 - 10u49
Lichte regen
8.71°C

Vijfduizendvijfhonderd euro voor goede kinderdoelen

16 september 2017
Vijfduizendvijfhonderd euro voor goede kinderdoelen

Ninove - Isabelle Van Oycke, Josiane Keytsman en Sabine De Beuf, 3 hartsvriendinnen uit Ninove, organiseerden reeds voor de 5de maal de Foutste Disco Party.

Elke editie gaat de volledige opbrengst naar een goed KINDERdoel. Dus ook bij de editie van 2017.

Dankzij alle sympathisanten en sponsors konden zij dit jaar 2 cheques uitreiken met een mooi bedrag: 2.750€ voor het Kinderkankerfonds en 2.750€ voor de Foundation Jana De Koker. 

De cheque werd vorige week aan beide organisaties overhandigd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons