Ninove 03 Jun 2020 - 19u50
Overcast Clouds
20.36°C

Fiesta Europa streek neer in Ninove

16 september 2017
Fiesta Europa streek neer in Ninove

De Internationale markt van Fiesta Europa heeft zijn tentjes opgezet op het Niniaplein langs de Centrumlaan. Drie dagen lang kan men er terecht voor allerhande specialiteiten uit onder meer Frankrijk, Duitsland, England, Spanje, Italië, België en Nederland, gaande van kledij over tuinartikelen, olijven, kazen, Paëlla en zoveel meer. Er zijn ook foodtrucks aanwezig waar men kan smullen van diverse snacks, en vanop de terrasjes kan men genieten van een optreden. Voor de kids zijn er springkastelen en een knutselhoek voorzien. Ook zondag kan men er nog terecht tijdens de autoloze zondag.

Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons