Ninove 07 Jun 2020 - 03u57
Overcast Clouds
11.48°C

Aldi in Meerbeke opent op 27 september

20 september 2017
Aldi in Meerbeke opent op 27 september

De winkelketen Aldi opent een nieuwe winkel in onze regio. Het nieuwe warenhuis komt er in Meerbeke aan de Halsesteenweg. De opening van de winkel is voorzien op 27 september,parkeergelegenheid hebben ze voldoende voorzien onder het gebouw.De Aldi in het Ninia shoppingcenter blijft voorlopig ook nog verder geopend.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons