Ninove 19 Jul 2018 - 05:31
Deels bewolkt
12°C

Ontmoetingscentrum De Fontein en stad schenken geld aan Kom op tegen Kanker

23 september 2017
Ontmoetingscentrum De Fontein en stad schenken geld aan Kom op tegen Kanker

Ninove - Eind mei ontving onze stad duizenden fietsers en supporters voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker. De opbrengst van het evenementendorp wordt gestort aan KOTK en zal goed gebruikt worden in het verder onderzoek naar de behandeling van kanker. Dankzij de steun van heel wat verenigingen en vrijwilligers, en de mooie opkomst, kan de stad Ninove een mooi bedrag schenken van 5250,67 Euro aan Kom op tegen Kanker!

Ook Ontmoetingscentrum De Fontein besteedt aandacht aan de strijd tegen kanker, en wil haar steentje bijdragen. Op 9 september organiseerden ze, naar aanleiding van het tweejarig bestaan van het ontmoetingscentrum, een evenement ten voordele van Kom op tegen Kanker. Bezoekers van het ontmoetingscentrum en personeelsleden van wzc Klateringen sloegen de handen in elkaar om en zorgden o.a. voor een tijdelijk kapsalon, carwash, volksspelen en optredens. De opbrengst van 3457,97 Euro van deze namiddag gaat integraal naar KOTK.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons