Ninove 29 May 2020 - 14u17
Clear Sky
10.04°C

Ontmoetingscentrum De Fontein en stad schenken geld aan Kom op tegen Kanker

23 september 2017
Ontmoetingscentrum De Fontein en stad schenken geld aan Kom op tegen Kanker

Ninove - Eind mei ontving onze stad duizenden fietsers en supporters voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker. De opbrengst van het evenementendorp wordt gestort aan KOTK en zal goed gebruikt worden in het verder onderzoek naar de behandeling van kanker. Dankzij de steun van heel wat verenigingen en vrijwilligers, en de mooie opkomst, kan de stad Ninove een mooi bedrag schenken van 5250,67 Euro aan Kom op tegen Kanker!

Ook Ontmoetingscentrum De Fontein besteedt aandacht aan de strijd tegen kanker, en wil haar steentje bijdragen. Op 9 september organiseerden ze, naar aanleiding van het tweejarig bestaan van het ontmoetingscentrum, een evenement ten voordele van Kom op tegen Kanker. Bezoekers van het ontmoetingscentrum en personeelsleden van wzc Klateringen sloegen de handen in elkaar om en zorgden o.a. voor een tijdelijk kapsalon, carwash, volksspelen en optredens. De opbrengst van 3457,97 Euro van deze namiddag gaat integraal naar KOTK.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons