Ninove 01 Jun 2020 - 13u53
Scattered Clouds
14.56°C

Yves Lafosse opent oldtimer showroom met carhotel

24 september 2017

Ninove - Langs de Nieuwe Weg opent Haute Voiture, een oldtimershowroom en carhotel, gerund door Yves Lafosse (50). Na 27 jaar in de vrachtwagens jaagt hij nu zijn droom na. “Oldtimers zijn pure nostalgie. Zo'n wagens maken ze niet meer”, lacht hij.

Lafosse wil in de toekomst ook evenementen organiseren. “Ik wil graag deelnemen aan het Kevertreffen in Ninove en Cars 'n Coffee in Denderhoutem en wil ook zeker overwegen om met hen samen te werken aan iets nieuws. Ik zou ook graag oldtimerclubs aantrekken om rondritten te organiseren, want Ninove is toch wel een mooi vertrek- en aankomstpunt.”

Haute Voiture werkt op afspraak via 0476-20.55.71

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons