Ninove 06 Jun 2020 - 10u45
Lichte regen
8.71°C

Leven in de brouwerij van Witkap

24 september 2017
Leven in de brouwerij van Witkap

Zondag 24 september stonden de poorten van Brouwerij Slaghmuylder open voor het publiek met de organisatie "Leven in de brouwerij". Tijdens dit evenement voor het ganse gezin kon men naast een bezoek aan een deel van de brouwerij en het museum ook kennis maken met allerlei volksspelen, grime, springkastelen, roofvogels, er was zelfs een waarzegster en ook een sprookjesverteller voor de kids. Men kon ook genieten van degustaties en een barbecue en met het mooie weer vonden ook de ijsjes vlot een weg naar de bezoekers.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons