Ninove 02 Jun 2020 - 20u19
Scattered Clouds
27.4°C

Ongeval met blikschade op Brakelsesteenweg

30 september 2017
Ongeval met blikschade op Brakelsesteenweg

Zaterdagmorgen rond 08.40 uur gebeurde er een ongeval met blikschade op de Brakelsesteenweg ter hoogte van Napoleon Games. De bestuurder van een Peugeot die een parking wou verlaten had een wagen komende uit de richting Ninove richting Brakel te laat opgemerkt, de aankomende BMW kon een aanrijding niet meer vermijden en raakte zwaar beschadigd over de volledige zijkant van de wagen, ook de airbags gingen open. Er vielen geen gewonden en door de snelle aanwezigheid van de politie bleef de verkeershinder beperkt.   Foto's Gio N.   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons