Ninove 01 Jun 2020 - 13u32
Scattered Clouds
14.56°C

Bel&Bo opent store in Ninia shopping center

30 september 2017
Bel&Bo opent store in Ninia shopping center

Op woensdag 18 oktober opent in het Ninia shopping center een grote pop-up store van Bel&Bo. Deze gekende winkelketen die staat voor een complete collectie kledij en accessoires voor de volledige familie zal een mooie aanvulling betekenen op het winkelaanbod in het centrum van de stad. De winkel blijft er tot eind februari 2018, momenteel staan er nog enkele vacatures open voor verkoopsmedewerkers, deze zijn te bekijken via de site van het Ninia shopping center.

Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons