Ninove 31 May 2020 - 08u08
Clear Sky
15.05°C

De Geluksnar 2017

01 oktober 2017
De Geluksnar 2017

Ninove - Het is pas herfst en de eerste eindejaarsafspraken komen tevoorschijn... maar misschien ken je wel iemand die helemaal geen redenen heeft om te vieren. Een grote pechvogel, dit hoeft daarom absoluut geen ziekte te zijn!

Je kan, samen met de Ninoofse Narrengilde ervoor zorgen dat die iemand toch wel even het gevoel krijgt dat het geluk in 2017 wel aan zijn/haar kant mag staan....

Waar moet je rekening mee houden vooraleer je iemand/ of jezelf wenst in te schrijven ?
* Ouder dan 18 jaar.
* Geboren in Ninove of toch 10 jaar in Ninove wonen of met Ninove verbonden zijn.
* Enkel inschrijvingen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via post De Geluksnar P/a Middenstraat 57 - 9400 Ninove worden aanvaard en dit voor 20 december!

Maar handel vooral gelijk een Nar en tover eens een glimlach op iemand zijn gezicht... niet twijfelen als je iemand blij kan maken dus... mailen... NU !!!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons