Ninove 29 May 2020 - 12u59
Clear Sky
10.04°C

Eindeloopbaanavond in Ninove

04 oktober 2017
Eindeloopbaanavond in Ninove

Je bent de 50 jaar ruimschoots voorbij. Al je adrenaline gaat naar jouw werk en je zoekt meer tijd voor je familie of hobby’s. Je ziet het vooral niet zitt en om in deze ratrace voltijds te werken tot 67 jaar.

Voor sommigen is afbouwen geen luxe omwille van de zwaarte van het werk of omwille van de zorg voor kleinkinderen of ouders.

ABVV, Bond Moyson en sp.a slaan de handen in elkaar en willen jou informeren.

Ontdek op één van onze eindeloopbaanavonden wat de mogelijkheden zijn.

We gaan in op de volgende vragen:

- Welke soorten thematische verloven en tijdskrediet bestaan er nog?
- Biedt het brugpensioen (SWT) een uitweg voor mij?

Heb je vragen over je dossier breng je ID-kaart en je pincode mee.

 

maandag 23 oktober van 19:30 - 21:30
 
Volkshuis, Geraardsbergsestraat 119, 9400 Ninove
   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons