Ninove 01 Jun 2020 - 13u15
Scattered Clouds
14.56°C

Batalend parkeren centrum ingeperkt

07 oktober 2017
Batalend parkeren centrum ingeperkt

Het betalend parkeren is in enkele straten in het centrum van Ninove afgeschaft en vervangen door een "Blauwe zone", de parkeerautomaten zijn er intussen verwijderd. In deze straten moet er voortaan dus geen geld meer in de parkeerautomaat gestoken worden maar moet men de blauwe parkeerschijf gebruiken als men geen bewonerskaart bezit. Volgende zones veranderen van betalend naar blauwe zone, het deel van de Geraardsbergsestraat tussen het kruispunt met de Vuurkruisersstraat tot de spooroverweg/Preulegem, Savooiplein, Kerkplein, De Vlaeminckstraat en de Dekenijstraat, de controles op het gebruik van de parkeerschijf blijft in handen van het parkeerbedrijf OPC /parkeren.be.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons