Ninove 01 Jun 2020 - 12u55
Scattered Clouds
14.56°C

Heilige Harten Secundair namen deel aan de grote zwerfvuilactie van ILVA

16 oktober 2017
Heilige Harten Secundair namen deel aan de grote zwerfvuilactie van ILVA

#Ninove - De leerlingen van het Beroepsvoorbereidend Leerjaar van Heilige Harten Secundair namen op donderdag 12 oktober deel aan de grote zwerfvuilactie van ILVA.

Het doel was om de ruime schoolbuurt vrij te maken van papiertjes, sigarettenpeuken, blikjes, flesjes en andere weggeworpen rommel.De leerlingen zorgden er o.a. voor dat het stadspark van Ninove er opnieuw netjes bijligt.

Gele fluohesjes, handschoenen, afvalrijpstokken en vuilniszakken werden ter beschikking gesteld door ILVA.Nadien werden de leerlingen getrakteerd op een lekker stukje cake en een warme chocomelk om hen te belonen voor hun engagement voor onze samenleving.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons