Ninove 28 May 2020 - 22u21
Clear Sky
20.54°C

Ninofmedia organiseert ‘Vind het vat - editie 2017’

02 juni 2017
Ninofmedia organiseert ‘Vind het vat - editie 2017’

Misschien herinnert u zich nog de zoektochten naar het vat van VZW Kalisj. De laatste editie dateert alweer van 2011. Na zes jaar neemt Ninofmedia de draad terug op. Deze zomer wordt er opnieuw een zoektocht georganiseerd naar een vat Witkap. Het vat is geschonken door Brouwerij Slaghmuylder. Het principe is ongewijzigd: ergens op het Groot-Ninoofs grondgebied ligt een vat begraven. De exacte vindplaats wordt, aan de hand van tips die Ninofmedia wekelijks verspreidt, steeds duidelijker. Wie het vat vindt, krijgt eeuwige roem en mag vrienden en familie uitnodigen om het leeg te drinken in de brouwerij.

De wedstrijd start op 4 juni. De zoektocht eindigt ten laatste op 31 augustus. Iedereen mag meedoen.

Samen met de start van de wedstrijd, lanceert Ninofmedia ook zijn eigen splinternieuwe website: ‘ninofmedia.tv’

De website wordt, naast de facebookpagina en het Youtube-kanaal van de nieuwsgroep, the place to be om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in Ninove en omstreken.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons