Ninove 18 Jul 2018 - 22:06
Deels bewolkt
21°C

Sentido genomineerd voor 'Beste Schoonheidssalon van het Jaar'

18 oktober 2017
Sentido genomineerd voor 'Beste Schoonheidssalon van het Jaar'

Schoonheidssalon Sentido in Ninove is genomineerd voor de eerste editie van de wedstrijd 'Het Beste Schoonheidssalon van het Jaar'. "Uit een 50-tal inschrijvingen bleven twee keer vijf genomineerden over voor schoonheidsspecialisatie van het jaar en schoonheidssalon van het jaar", vertelt Evelien Meerschman, zaakvoerder van Sentido. "We moesten een hele vragenreeks beantwoorden, een businessplan opstellen en onszelf gaan voorstellen voor een vakjury. Er kwam ook een mystery guest in ons salon langs. Alle genomineerden zijn de titel meer dan waard en ik ben dan ook heell blij dat we al in de top vijf van België zitten. Ik voel me toch al een beetje een winnaar."

"Ik wil graag ons beroep in de kijker zetten en naar een hoger niveau brengen. Ik heb reeds 12 jaar ervaring in de sector en ben blij dat we ons op deze manier kunnen onderscheiden. We zijn gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen met persoonlijk huidadvies, permanente make-up en make-up workshops, gelnagels en wellnessarrangementen en ook de teamgeest zit volledig goed. Ik heb drie medewerkers in dienst die enorm enthousiast zijn en me volledig steunen in de deelname aan de wedstrijd."

De uiteindelijke verkiezing zal doorgaan op 16 november 2017 in de stadsfeestzaal in Antwerpen.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons