Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Christel Cock nieuwe Adjunct-Directeur voor het GO! Atheneum Ninove

20 oktober 2017
Christel Cock nieuwe Adjunct-Directeur voor het GO! Atheneum Ninove

NINOVE – Naast een nieuw campusgebouw, krijgt het GO! Atheneum Ninove dit schooljaar er ook een nieuw directielid bij. Mevrouw Christel Cock is vanaf maandag 16 oktober de nieuwe adjunct-directeur van het GO! Atheneum Ninove.

De kersverse adjunct is alvast geen nieuw gezicht op de schoolcampus. Tot voor kort gaf Mevr. Christel Cock wiskunde in de 2de graad van het Atheneum en was reeds 16 jaar als leerkracht werkzaam in de school. “De laatste dagen als leerkracht leverden mij een dubbel gevoel op.” zegt Mevr. Cock. “Het afscheid van mijn leerlingen is niet zo gemakkelijk, maar ik ben wel klaar voor deze nieuwe uitdaging.”

De instap in de nieuwe functie was niet onvoorbereid. Reeds vorig schooljaar volgde Mevr. Cock de talentenwerf van de scholengroep 19 Dender, een verkennende opleiding die moet gevolgd worden door medewerkers die een leidinggevende functie wensen op te nemen. “Ook de schoolwerking ken ik reeds goed, door er als leerkracht te hebben in meegedraaid. Vanuit het directiebureau voelt het toch anders dan vanop de klasvloer.” Mevr. Cock kan eveneens beroep doen op de ervaring van directeur Helga Van Der Elst van wie zij nu de rechterhand wordt.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons