Ninove 03 Jun 2020 - 18u21
Overcast Clouds
20.36°C

Christel Cock nieuwe Adjunct-Directeur voor het GO! Atheneum Ninove

20 oktober 2017
Christel Cock nieuwe Adjunct-Directeur voor het GO! Atheneum Ninove

NINOVE – Naast een nieuw campusgebouw, krijgt het GO! Atheneum Ninove dit schooljaar er ook een nieuw directielid bij. Mevrouw Christel Cock is vanaf maandag 16 oktober de nieuwe adjunct-directeur van het GO! Atheneum Ninove.

De kersverse adjunct is alvast geen nieuw gezicht op de schoolcampus. Tot voor kort gaf Mevr. Christel Cock wiskunde in de 2de graad van het Atheneum en was reeds 16 jaar als leerkracht werkzaam in de school. “De laatste dagen als leerkracht leverden mij een dubbel gevoel op.” zegt Mevr. Cock. “Het afscheid van mijn leerlingen is niet zo gemakkelijk, maar ik ben wel klaar voor deze nieuwe uitdaging.”

De instap in de nieuwe functie was niet onvoorbereid. Reeds vorig schooljaar volgde Mevr. Cock de talentenwerf van de scholengroep 19 Dender, een verkennende opleiding die moet gevolgd worden door medewerkers die een leidinggevende functie wensen op te nemen. “Ook de schoolwerking ken ik reeds goed, door er als leerkracht te hebben in meegedraaid. Vanuit het directiebureau voelt het toch anders dan vanop de klasvloer.” Mevr. Cock kan eveneens beroep doen op de ervaring van directeur Helga Van Der Elst van wie zij nu de rechterhand wordt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons