Ninove 04 Jun 2020 - 09u05
Lichte regen
14.22°C

Dag van de jeugdbeweging van start met ontbijt

20 oktober 2017
Dag van de jeugdbeweging van start met ontbijt

Op vrijdag 20 oktober is het de dag van de jeugdbeweging, en ook in Ninove gaat deze niet onopgemerkt voorbij. Om de dag goed te beginnen werd er een ontbijt geserveerd voor alle leden die in het uniform van hun jeugdbeweging afzakten naar het Stationsplein, ze konden er genieten van lekkere koffiekoeken en koffie. De leden van de Scouts, Chiro en KSA waren talrijk aanwezig om in alle vriendschap en plezier de dag te starten en nadien in uniform naar de verschillende scholen te trekken waar ze de lessen zullen volgen in uniform.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons