Ninove 28 May 2020 - 21u04
Clear Sky
20.54°C

Ninofmedia zoekt extra medewerkers als fotograaf en reporter

21 oktober 2017
Ninofmedia zoekt extra medewerkers als fotograaf en reporter

Ninofmedia, toonaangevend op het vlak van nieuws  uit Ninove, werkt aan de verdere expansie van haar activiteiten en zoekt daarom extra gemotiveerde  medewerkers.

We zoeken talenten voor volgende functies:

Reporter & Fotograaf (m/v)

Omschrijving: Je wordt ingeschakeld in het reportersteam van Ninofmedia. Je schrijft korte, gebalde tekstjes met een sterke kop voor de website. Je bereidt reportages voor en trekt op interview.

Profiel: Je komt uit Ninove of omgeving je bent tussen de 18 en ...  je kan nieuwsfeiten op een gebalde manier samenvatten tot een tekstje voor de website. Je bent empatisch en hebt een brede interesse. Je beschikt over een computer met internetaansluiting en een fototoestel. Je engageert je op vrijwillige basis voor langere termijn. Je kan je geregeld vrijmaken om teksten voor te bereiden en foto’s  te nemen. Journalistieke ervaring is niet noodzakelijk maar is een pluspunt.

Aanbod: Bij Ninofmedia kom je terecht in een creatieve en dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een team dat kwaliteit nastreeft. Heb je zin om journalistieke ervaring op te doen en Ninofmedia verderte helpen uitbouwen ?

Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 69 32 72

www.ninofmedia.tv

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons