Ninove 19 Jul 2018 - 05:47
Meestal helder
12°C

Ninofmedia zoekt extra medewerkers als fotograaf en reporter

21 oktober 2017
Ninofmedia zoekt extra medewerkers als fotograaf en reporter

Ninofmedia, toonaangevend op het vlak van nieuws  uit Ninove, werkt aan de verdere expansie van haar activiteiten en zoekt daarom extra gemotiveerde  medewerkers.

We zoeken talenten voor volgende functies:

Reporter & Fotograaf (m/v)

Omschrijving: Je wordt ingeschakeld in het reportersteam van Ninofmedia. Je schrijft korte, gebalde tekstjes met een sterke kop voor de website. Je bereidt reportages voor en trekt op interview.

Profiel: Je komt uit Ninove of omgeving je bent tussen de 18 en ...  je kan nieuwsfeiten op een gebalde manier samenvatten tot een tekstje voor de website. Je bent empatisch en hebt een brede interesse. Je beschikt over een computer met internetaansluiting en een fototoestel. Je engageert je op vrijwillige basis voor langere termijn. Je kan je geregeld vrijmaken om teksten voor te bereiden en foto’s  te nemen. Journalistieke ervaring is niet noodzakelijk maar is een pluspunt.

Aanbod: Bij Ninofmedia kom je terecht in een creatieve en dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een team dat kwaliteit nastreeft. Heb je zin om journalistieke ervaring op te doen en Ninofmedia verderte helpen uitbouwen ?

Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 69 32 72

www.ninofmedia.tv

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons