Ninove 01 Jun 2020 - 14u06
Scattered Clouds
14.56°C

Tweedehandsbeurs Gezinsbond Ninove

21 oktober 2017
Tweedehandsbeurs Gezinsbond Ninove

De jaarlijkse tweedehandsbeurs van de Gezinsbond Ninove vond zaterdag 21 oktober plaats in de gebouwen van het PTI Ninove. Ouders met een jonge spruit kon er terecht voor baby- en kinderkleertjes, maar ook wie op zoek was naar een wastafel of Maxi-cosi kon er terecht. Vaak gaat het om spulletjes die slechts korte tijd gedragen of gebruikt werden door kindjes omdat ze er vlug "uitgegroeid" waren en dan kunnen andere ouders op deze beurs mooie koopjes doen.  Foto's Giovanni Neckebroeck   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons