Ninove 01 Jun 2020 - 11u45
Scattered Clouds
14.56°C

Halloween Kidsday Carrefour Hypermarkt Ninove

22 oktober 2017
Halloween Kidsday Carrefour Hypermarkt Ninove

Naar jaarlijkse traditie organiseerden ze op 21 oktober een Kidsday @Carrefour Hypermarkt Ninove.

Het doel van deze kidsday’s is om de jongste klanten een leuke beleving te geven in de winkel, om de klantjes (groot en klein) op een magische wijze te verwelkomen.

 

Omdat de periode van het jaar zich er mooi toe leent, hadden ze als thema Halloween genomen om onze kleinste klanten te entertainen:

Het begon al aan de ingang van de winkel waar de kassa’s versierd waren en waar hier en daar een “heks” te zien was. Weliswaar een lieve heks want ze deelde cadeautjes en snoep uit.

Elke afdeling had leuke activiteiten bedacht en georganiseerd; er werd getekend, naar een “griezel”-film gekeken, de kids konden op zoektocht door de winkel, er was een schietkraam en onze absolute topper waren de cupcake decoratiesessies!

Om het feest helemaal af te maken was er een lieve dame om de kindjes te schminken!  Alles was mogelijk; van lieve poesjes tot stoere batmans over pompoentjes.

Ze hebben heel veel blije gezichten gezien, van zowel kindjes als mama’s en papa’s en sluiten deze editie dan ook met een top gevoel af.”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons