Ninove 29 May 2020 - 12u36
Clear Sky
10.04°C

Volksfeest haalt 65.000 euro op voor Kom op tegen Kanker

23 oktober 2017
Volksfeest haalt 65.000 euro op voor Kom op tegen Kanker

Ninove - Tweejaarlijks organiseren de collega’s van het sectoraal dienstencentrum van De Watergroep in Ninove een familiedag t.v.v. Kom op tegen Kanker, in samenwerking met de omliggende gemeentebesturen. Goed voor een echt volksfeest en een mooie opbrengst voor het goede doel.

10x meer

‘In 1989 namen we met enkele collega’s het initiatief om een evenement te organiseren voor Kom op tegen Kanker. Met zanger Christoff aan onze zijde van bij de start, zagen we het evenement door de jaren heen sterk uitgroeien. Waar we 10 edities geleden een opbrengst binnenhaalden van om en bij de 6.000 euro, stevenden we dit jaar af op iets meer dan 60.000 euro, een vertiendubbeling dus! Naast een extra cheque van 1.000 euro, geschonken door de vzw Jemari, rondde de raad van bestuur van De Watergroep het bedrag af tot 65.000 euro. De hoogste opbrengst ooit,’ vertelt Patrick Van Gysegem, sectorchef van De Watergroep en bezieler van deze familiedag ons in de garage Valckenier in Nonve .

Een mooie samenwerking

Dankzij een vlotte samenwerking met de gemeentebesturen van Denderleeuw, Haaltert, Ninove, Geraardsbergen, Lierde en Herzele en de brandweer en politie van Ninove groeide de familiedag uit tot een vaste waarde in de Denderstreek. Op het programma activiteiten voor jong en oud: optredens van Vlaamse artiesten, een doorlopend buffet, demonstraties door politie en brandweer, kinderanimatie, …

Christoff & Lindsay, de smaakmakers van de familiedag

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons