Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Jongerenbende door de politie Ninove opgepakt

01 november 2017
Jongerenbende door de politie Ninove opgepakt

Ninove - De rechercheurs van de politiezone Ninove hebben op basis van een doorgedreven speurwerk een aantal verdachten van feiten van drie inbraken - die plaatsvonden respectievelijk in de nacht van 3 op 4  juli jl., in de nacht van 4 op 5 juli jl. en in de nacht van 5 op 6 juli jl. in een stedelijke basisschool in Nederhasselt -, geïdentificeerd en gevat. 

Ook inzake de vechtpartij onder jongeren, die plaatsvond aan het station van Ninove op 12 januari van dit jaar, forceerden de rechercheurs een doorbraak.  Ook met betrekking tot een aantal feiten van slagen en verwondingen, diefstallen en afpersing, die plaatsvonden in omgeving van Ninove, Denderleeuw en Geraardsbergen, werden de verdachten geïdentificeerd. 

Er zijn sterke aanwijzingen dat de jongeren die met betrekking tot deze dossiers als verdachte worden geïdentificeerd, deel uitmaken van een zogenaamde jongerenbende. 

Na verschillende onderzoekshandelingen en gecoördineerd optreden door de rechercheurs, werden een aantal verdachten gevat en door het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, voorgeleid bij de jeugdrechter in Dendermonde. 

Een aantal jongeren werd geplaatst, en een aantal andere jongeren werd onder toezicht gesteld met strenge voorwaarden. 

Met deze communicatie willen justitie en politie het signaal geven dat het plegen van diefstallen en gevallen van afpersing in Ninove niet geduld worden. 

 De politie van Ninove blijft de bevolking oproepen om verdachte situaties, diefstallen en gevallen van geweld steeds te melden aan de politiediensten. 

Dit kan via de 101, aan het onthaal of via de wijkagent (http://www.lokalepolitie.be/5442/contact/je-wijk).

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons