Ninove 16 Jul 2018 - 01:25
Bewolkt
20°C

Ninove heeft nu zijn eigen City Nightrun

03 november 2017

Ninove - In de wedstrijd lopen de deelnemers niet alleen langs, maar ook dwars door een hele reeks gebouwen: van het stadhuis en de Plomblom tot het Ninia Shopping Center en de brandweerkazerne. Zeven kilometer lopen en tegelijk het patrimonium van de stad Ninove bezoeken. Dat is het opzet van de allereerste editie van de City Nightrun. “Het is een ontdekkingstocht langs en doorhet Ninoofse erfgoed.

Voor de eerste editie wordt gekozen voor een 'run en walk'. Dat wil zeggen dat je kan kiezen om Ninove al lopend te ontdekken of een rustige wandeling kan maken langs het rijke patrimonium. Op 16 december start de eerste editie van deze Nightrun met een Kidsrun. Die begint om 19 uur en gaat voor de allerkleinsten over een afstand van vierhonderd meter en voor de kinderen tot twaalf jaar over een kilometer. Om 19.30 uur is het de beurt aan de jeugd en volwassenen over een parcours van zeven kilometer. Ze starten en eindigen aan het stadhuis.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons