Ninove 29 May 2020 - 13u57
Clear Sky
10.04°C

Ninove heeft nu zijn eigen City Nightrun

03 november 2017

Ninove - In de wedstrijd lopen de deelnemers niet alleen langs, maar ook dwars door een hele reeks gebouwen: van het stadhuis en de Plomblom tot het Ninia Shopping Center en de brandweerkazerne. Zeven kilometer lopen en tegelijk het patrimonium van de stad Ninove bezoeken. Dat is het opzet van de allereerste editie van de City Nightrun. “Het is een ontdekkingstocht langs en doorhet Ninoofse erfgoed.

Voor de eerste editie wordt gekozen voor een 'run en walk'. Dat wil zeggen dat je kan kiezen om Ninove al lopend te ontdekken of een rustige wandeling kan maken langs het rijke patrimonium. Op 16 december start de eerste editie van deze Nightrun met een Kidsrun. Die begint om 19 uur en gaat voor de allerkleinsten over een afstand van vierhonderd meter en voor de kinderen tot twaalf jaar over een kilometer. Om 19.30 uur is het de beurt aan de jeugd en volwassenen over een parcours van zeven kilometer. Ze starten en eindigen aan het stadhuis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons