Ninove 25 May 2020 - 16u18
Scattered Clouds
16.51°C

Het pretpark voor honden in de kwispelturige snuffeltuin.

06 november 2017

Ninove - Honden kunnen voortaan hun neus achternagaan in de 'snuffeltuin' van Kwispelturig. “Een plek waar je met je trouwe viervoeter op ontdekking kunt gaan tussen natuurlijke elementen en gerecycleerd materiaal”, zegt Rutger Gillis van de hondenschool.

Kwispelturig is er speciaal voor onze trouwe viervoeters. Bij kwispelturig staat de relatie tussen hond en eigenaar centraal, en je kan er dan ook voor verschillende dingen terecht zoals hondenmassage, workshops, lezingen en zelfs een heuse hondenloopband.
Afgelopen zondag was er de feestelijke opening van de snuffeltuin, een tuin waar de honden hun neusje en andere zintuigen de kost kunnen geven. Deze tuin kwam mede tot stand door crowdfunding, en men is er dan ook heel fier op.
Uniek in Europa, niet zomaar een hondenschool waar de diertjes getraind worden om in de pas te lopen, maar een hondenbelevingscentrum dat hondeneigenaars helpt bouwen aan de relatie met hun pluizige vrienden!

www.kwispelturig.be

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons