Ninove 01 Jun 2020 - 13u10
Scattered Clouds
14.56°C

Onafhankelijken Patrick Carael en Kathy De Quick stappen mee in Samen

08 november 2017
Onafhankelijken Patrick Carael en Kathy De Quick stappen mee in Samen

Ninove - Bij de oprichting van de nieuwe politieke beweging Samen werd al benadrukt dat ze de ambitie had in 2018 naar de kiezer te trekken met een beweging die breder is dan de partijen CD&V, sp.a en Groen. Samen staat open voor alle geëngageerde Ninovieters.  Zowel Patrick Carael als Kathy De Quick maken nu bekend als onafhankelijken mee in het Samen-project te stappen.

Patrick Carael is zaakvoerder bij Garage Central Ninove en als gewezen prins Carnaval een actief en bekend carnavalist. “Wat me in het Samen-project vooral aanspreekt is het feit dat drie lokale partijen de moed hebben het eigen groot gelijk te verlaten en – de naam zegt het zelf al – samen met mensen van buiten de politiek Ninove nog beter te maken,” vertelt Patrick, “Als ondernemer wil ik mee opkomen voor een op alle vlakken efficiënt en toegankelijk Ninove: efficiënt en toegankelijk voor de burger, voor bedrijven, voor wie zich moet verplaatsen. Een breed gedragen politieke beweging kan daarvoor garant staan.”

 Kathy De Quick noemt zichzelf een fiere Kaffeegieter die mee wil bouwen aan een aangename, gezellige stad waar het fijn wonen en werken is. “Ik wil vooral de stem zijn van de stad en de deelgemeenten, een beleid moet immers een weerspiegeling zijn van de belangen van alle inwoners. Meewerken aan realistische en tegelijkertijd ambitieuze maatregelen om Ninove nog beter te maken is mijn doel.”

Lijssttrekker Veerle Cosyns is uiterst tevreden met de versterking van het Samen-project. “We gaan samen met Patrick en Kathy voor een breed gedragen beweging met een positief project voor Ninove.” 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons