Ninove 05 Jun 2020 - 05u45
Broken Clouds
9.63°C

127 Nieuwe camera's op komst in Ninove

17 november 2017
127 Nieuwe camera's op komst in Ninove

Ninove - Het huidig cameraproject in de binnenstad kostte de stad al 500.000 euro en daar doet de stad nog eens 340.000 euro bij. Dat besliste het schepencollege. In de binnenstad komen er zeven extra bewakingscamera’s bij onder andere aan het station, het Dr. Hemerijckplein en het Paul De Montplein. Daarnaast komen er ook nog zo’n 120 vaste camera’s bij aan de stads- en OCMW-gebouwen, maar ook in dorpen en aan de begraafplaatsen. Die zullen de ingangen van die gebouwen en begraafplaatsen moeten bewaken." De zeven extra camera's in de binnenstad zullen er nog voor 1 januari 2018 komen en de opdracht voor de vaste camera's aan de gebouwen en begraafplaatsen wordt begin volgend jaar gegeven. Begin 2018 wordt ook een dossier opgestart voor nog een extra uitbreiding van de kleine camera’s in de binnenstad en zullen ook meer camera’s worden ingezet om snelheid te controleren.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons