Ninove 19 Jul 2018 - 06:13
Meestal helder
12°C

Ninove zet zijn ouderenweek in met brunch

20 november 2017
Ninove zet zijn ouderenweek in met brunch

Ninove -Tussen 20 en 26 november 2017 is er opnieuw de Ouderenweek. Dit jaar moedigt de Vlaamse Ouderenraad ouderenverenigingen, lokale ouderenraden en organisaties aan om initiatieven te nemen die mensen verbinden.

Genieten, dansen, ontspannen of gewoon leuke verhalen over vroeger uitwisselen. Traditiegetrouw starte de week met een lekkere maandagmorgen brunch en muziekkwis in het woonzorgcentrum klateringen aan de centrumlaan en eindigt de week met een receptie op het stadhuis van Ninove.

Ouderenadviesraad

De Ninoofse ouderenadviesraad onderzoekt wat de behoeften en noden zijn van de ouderen in Ninove en zet ze om in adviezen aan het stadsbestuur. Daarnaast organiseert de ouderenadviesraad ook ontmoetingsmomenten waar alle Ninoofse senioren elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. Denk aan digisenior (waar senioren computerles krijgen van leerlingen), de jaarlijkse seniorennamiddag en de jaarlijkse seniorenweek.

De volledige fotoreeks kan je terugvinden via onderstaande link.

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1689014547888670

 

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons