Ninove 06 Jun 2020 - 11u32
Lichte regen
8.71°C

Nieuwe start voor jeughuis Het Uur in Meerbeke

21 november 2017

Meerbeke - Er hing een warme, gezellige sfeer tijdens het heropeningsweekend. Dankzij een opruimbeurt, een likje verf, extra zetels en een kerstboom heeft het jeugdhuis een metamorfose ondergaan. Het lijkt met deze look begonnen aan een nieuwe start met een nieuw bestuur.

Ze hebben hier al grote stappen gezet. Het Uur is klaar om opnieuw 30 jaar te bloeien”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons