Ninove 05 Jun 2020 - 05u18
Broken Clouds
9.63°C

Aanleg voetpaden Hazeleerstraat en rooien van bomen

21 november 2017
Aanleg voetpaden Hazeleerstraat en rooien van bomen

Okegem - Bij gunstige weersomstandigheden start er een aanemer uit Geraardsbergen vanaf 8 januari 2018 met de aanleg van een voetpad aan de kant van de onpare huisnummers vanaf de Aalstersesteenweg tot woning nr 49 aan de Hazeleerstraat.

In de loop van de maand december nog voor het kerstverlof worden de bomen daar gerooid. De uitvoeringstermijn van de werken bedraagt 50 werkdagen. Door de werken zullen de toegangen tot de woningen niet altijd bereikbaar zijn.De aannemer zal deze tijdstippen,net als de effectieve aanvangsdatum,telkens vooraf melden.

Omleiding

Tijdens de werken blijft het verkeer verzekerd vanaf de Aalstersesteenweg richting spoorweg. Voor de andere rijrichting is een wegomleiding voorzien via de Fonteinstraat-Okegembaan en Aalstersesteenweg.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons