Ninove 02 Jun 2020 - 20u36
Scattered Clouds
27.4°C

Op plezier maken staat geen leeftijd tijdens de ouderenweek

23 november 2017
Op plezier maken staat geen leeftijd tijdens de ouderenweek

#Ninove -  Lang leve de senioren! Dat we met zijn allen steeds ouder worden, is geen verrassing meer. Daarnaast blijven we ook langer gezond. Want door stijgende welvaart, gezonde voeding en betere zorg treden fysieke en mentale ouderdomsgebreken steeds later op. Op donderdag 23 november was er een humoristische namiddag met Carmen Deslee Carmen Deslee laat graag met haar muziek mensen uit de bol gaan. Met haar liedjes kon je wegdromen, meezingen en meedansen.

Bekijk via onderstaande link alle foto's

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1696236070499851

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons