Ninove 25 May 2020 - 17u38
Scattered Clouds
16.51°C

24 uur voor "Warmste Week" van start in Ninove

25 november 2017
24 uur voor "Warmste Week" van start in Ninove

De Warmste Weektrein organiseert een 24 uur marathon in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel ten voordele van Schoonderhage in Pollare. Op zaterdag 25 november werd om 14 uur de start gegeven in café Trappist op de Graanmarkt te Ninove van de actie, dit door Prins Werner en de Kon. Karnavalraad Ninove samen met Burgemeester Tania De Jonge en Schepen Marc Torrekens. Luc De Bolle zal 24 uur lang op de loopband stappen en zoon Olivier zal eveneens 24 uur lang fietsen op rollen. Iedereen is welkom om hen te steunen en zo zijn steentje bij te dragen aan de actie, men kan er wafels en hamburgers kopen en genieten van optredens van De Doorbrekers, Generation 6, discobar The Scream & Dj Jerre. Op zaterdagavond komt ook Laurens en Jasper De Plus langs om foto's te laten nemen en signeren, op zondag komt de Sint langs om 10 uur, en tegen 14 uur zal de Ninoofse Belleman samen met de Burgemeester de laatste minuten aftellen. Er zal ook een gesigneerde wereldkampioenentrui te koop worden aangeboden van Wout van Aert. De toegang is gratis.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons