Ninove 29 May 2020 - 13u17
Clear Sky
10.04°C

Warmste 24 uur succesvol afgesloten

26 november 2017
Warmste 24 uur succesvol afgesloten

Op zondagnamiddag 26 november om klokslag 14 uur zaten de laatste kilometers erop voor Luc en Olivier De Bolle, die 24 uur eerder begonnen waren aan hun marathon ten voordele van Schoonderhage in het kader van De Warmste Week, de eindejaarsactie van Studio Brussel. Na de vermoeiende uren waren beiden nog vrij fris toen de Ninoofse Belleman Hans Van Laethem mocht aftellen en de klok op 0 kwam te staan. Er was dan ook steeds publieke belangstelling geweest en tal van evenementen om de sfeer erin te houden, op zondagvoormiddag kwamen ook de Sint en zijn Zwarte Pieten langs om hen bij te staan. Later zal het bedrag bekend gemaakt worden van de volledige actie als ook de truien van De Plus en Wout van Aert geveild zijn. De organisatoren bedankten alle mensen die bijgedragen hebben tot het welslagen van het evenement en hebben enkele van hen in de bloemetrjes gezet.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons